Nieuwbouw

Nieuwbouw

U heeft plannen om een nieuwe woning of bedrijfspand te laten bouwen en u heeft een mooie locatie op het oog.
Wijshake Bouw gaat de uitdaging graag met u aan om dit plan samen met u te realiseren.  Wij horen uw wensen en plannen aan en komen met een passende offerte waar alle mogelijkheden, de kosten en de gekozen materialen in staan. Samen met u komen we tot een tevreden eind resultaat.

Hoogwaardige Nieuwbouw

Wijshake Bouw bouwt hoogwaardige woningen die voldoen aan alle normen en eisen. De woningen  hebben een hoge isolatiewaarde. Passief bouwen is ook mogelijk.  De minimaal verplichte isolatiewaarde van nieuwbouw gaat met de invoering van het nieuwe Bouwbesluit op 1 april 2012 naar Rc 5,0 in plaats van 3,5. Ons streven is een woning te bouwen die nagenoeg luchtdicht is vervaardigd met hoogwaardige materialen.

 

 

Hoge isolatiewaarde

Kenmerk van een bouwwerk met hoge isolatiewaarde is de goede luchtdichtheid, de toetreding van daglicht en de mogelijkheid om ramen te openen voor extra ventilatie buiten het stookseizoen. De zwakste schakels in de bouwkundige schil zijn kozijnen, ramen en deuren. Hier komen alle aspecten samen, de aansluiting van de kozijnen naar de gevel, in de beglazing met aansluiting naar het kozijn en in draaiende delen, met aansluiting naar de vaste kozijndelen. Ook de beglazing zelf kent vele mogelijke specificaties, zoals de gebruikte afstandhouders, het soort glas, de gebruikte gasvulling en de spouwbreedte.

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken.

There is no form selected or the form was deleted.